Project Runway: All-Stars

88

Παρασκευή 21.00

Project Runway: All-Stars Νέος κύκλος

Κύκλος 20
00:30

Επόμενες προβολές στην TV

 1. Παρασκευή 19 Ιουλίου 21.00

  Let Me See Your Peacock! (Ε12 - K20)

 2. Παρασκευή 19 Ιουλίου 23.35

  Let Me See Your Peacock! (Ε12 - K20)

 3. Κυριακή 21 Ιουλίου 21.00

  Let Me See Your Peacock! (Ε12 - K20)

Σύνοψη

Ο βραβευμένος με Emmy διαγωνισμός επιστρέφει με τον Christian Siriano στον ρόλο του μέντορα, αλλά και τους Nina Garcia, Brandon Maxwell και Elaine Welteroth στον ρόλο των κριτών. Δεκατέσσερις από τους πιο αγαπημένους σχεδιαστές των προηγούμενων 19 κύκλων, έχουν μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα, με μια νίκη που θα καθορίσει την καριέρα τους. Οι All-Star διαγωνιζόμενοι ρισκάρουν τα πάντα για μια ευκαιρία εξιλέωσης σε έναν κύκλο υψηλών απαιτήσεων, γεμάτο εκπλήξεις και με μια ανατροπή που αλλάζει το παιχνίδι. Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τις ικανότητες τους και θα τους ωθήσουν στα όριά τους, συμπεριλαμβανομένης μιας αντισυμβατικής δοκιμασίας που αιφνιδιάζει τους πάντες. Άλλες προκλήσεις περιλαμβάνουν την επιστροφή της κλασικής δοκιμασίας των τζιν και μια ανανέωση στολών για τους αγαπημένους του κοινού από το καστ του «Below Deck». Η πόλη ξυπνά για άλλη μια φορά για να γίνει τόπος δημιουργίας για αυτούς τους all-star σχεδιαστές, σε εμβληματικές τοποθεσίες όπως το FAO Schwarz, το ιστορικό δημόσιο πάρκο Franklin D. Roosevelt Four Freedoms και ο λαμπερός ουρανοξύστης SUMMIT One Vanderbilt.

Επεισόδια

 • 1

  Meet the All-Stars

  +

  Δεκατέσσερις από τους πιο αγαπημένους σχεδιαστές από τους 19 κύκλους του Project Runway καταφτάνουν στη Νέα Υόρκη για άλλη μια φορά για να αγωνιστούν για τον πολυπόθητο τίτλο που δεν είχαν καταφέρει να κερδίσουν.

 • 2

  Project Redemption

  +

  Οι σχεδιαστές καλούνται να μετατρέψουν τις προηγούμενες αποτυχίες τους σε στιγμές υψηλής μόδας στις σημερινές πασαρέλες, ξαναγράφοντας την ιστορία μέσω του επανασχεδιασμού.

 • 3

  Toying with Fashion

  +

  Δεν είναι ώρα για διασκέδαση ούτε για παιχνίδια, καθώς οι σχεδιαστές πρέπει να αντιμετωπίσουν την πιο τρομακτική πρόκληση του Project Runway: τη δοκιμασία των αντισυμβατικών υλικών.

 • 4

  Coronation Day

  +

  Την Ημέρα της Στέψης, οι σχεδιαστές δουλεύουν ανά ζευγάρια και αναλαμβάνουν την πρόκληση να δημιουργήσουν μοντέρνα φορέματα υψηλής ραπτικής που να μπορούν να σταθούν σε χορούς γαλαζοαίματων.

 • 5

  Seeing Red

  +

  Μια ανατροπή στο Project Runway αναγκάζει τους σχεδιαστές να μοιραστούν ένα μόνο τόπι υφάσματος, με στόχο να επιδείξουν την ατομικότητά τους και να εξασφαλίσουν τη θέση τους ως κορυφαίοι σχεδιαστές. Εντάσεις ακολουθούν την ολοκλήρωση της δοκιμασίας.

 • 6

  Like Totally ’90s

  +

  Οι τάσεις της μόδας της δεκαετίας του 1990 επιστρέφουν στις πασαρέλες παγκοσμίως. Οι σχεδιαστές πρέπει να δημιουργήσουν κομψές και συνεκτικές μίνι συλλογές, εμπνευσμένες από τη δεκαετία του '90.

 • 7

  Fashion, Inside Out

  +

  Οι All-star αντιμετωπίζουν μια μονοήμερη δοκιμασία: τη δημιουργία συνόλων υψηλής μόδας που να παρουσιάζουν εσώρουχα υψηλής ραπτικής. Τα είδωλα της μόδας Sergio Hudson και Paulina Porizkova βοηθούν στο διαχωρισμό του καυτού από το ξενέρωτο.

 • 8

  Uncut Hems

  +

  Οι σχεδιαστές ξεκινούν ένα ταξίδι με επίκεντρο το τζιν, συμμετέχοντας σε μια παλιά δοκιμασία του Project Runway. Δημιουργώντας αποκλειστικά τζιν σύνολα, οι σχεδιαστές συμμετέχουν σε μάχες ένας προς έναν.

 • 9

  Below Decked Out

  +

  Οι σταρ του αγαπημένου ριάλιτι Below Deck έρχονται στην πασαρέλα για τη διαβόητη δοκιμασία του Αληθινού Πελάτη. Οι σχεδιαστές παλεύουν να εντυπωσιάσουν, στοχεύοντας στη νίκη εν μέσω ξεχωριστών δοκιμασιών.

 • 10

  Freedom

  +

  Καθίστε αναπαυτικά, γιατί το Project Runway πρόκειται να γράψει ιστορία! Για πρώτη φορά, οι επτά τελευταίοι σχεδιαστές μας έχουν την ελευθερία να σχεδιάσουν ό,τι θέλουν γι’ αυτήν τη δοκιμασία.

 • 11

  Double Bind

  +

  Οι σχεδιαστές έρχονται αντιμέτωποι με μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις τους: μια ολοήμερη δοκιμασία που τους αναγκάζει να δημιουργήσουν μια εμφάνιση πασαρέλας που αναδεικνύει δύο αντίθετα στιλ μόδας.

 • 12

  Let Me See Your Peacock!

  +

  Οι πέντε τελευταίοι All -Star σχεδιαστές πρέπει να δημιουργήσουν εντυπωσιακές ανδρικές εμφανίσεις για το κόκκινο χαλί.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 19 Ιουλίου 21.00
  88
  Στο FX Life
  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 19 Ιουλίου 23.35
  88
  Στο FX Life
 • 13

  The Sky’s the Limit

  +

  Οι τέσσερις τελευταίοι σχεδιαστές προσπαθούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για τη δοκιμασία αβάν-γκάρντ, εμπνευσμένη από την εντυπωσιακή θέα του Μανχάταν από τον 91ο όροφο του ουρανοξύστη SUMMIT One Vanderbilt.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 26 Ιουλίου 21.00
  88
  Στο FX Life
  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 26 Ιουλίου 23.30
  88
  Στο FX Life
 • 14

  The Finale

  +

  Για πρώτη φορά στο Project Runway, τρεις All-Star φιναλίστ δίνουν μάχη με τον χρόνο για να ολοκληρώσουν οκτώ εμφανίσεις ιδανικές για φινάλε μέσα σε οκτώ μέρες. Ο σχεδιαστής Zac Posen και το είδωλο της μόδας Billy Porter βρίσκονται ανάμεσα στους κριτές.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 2 Αυγούστου 21.00
  88
  Στο FX Life
  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 2 Αυγούστου 23.20
  88
  Στο FX Life