Chicago Med

Τρίτη 20 Ιουνίου 21.00

1212
© 2022 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Chicago Med

Επόμενες προβολές στην TV

 1. Πέμπτη 1 Ιουνίου 11.05

  Things Meant To Be Bent Not Broken (Ε15 - K07)

 2. Πέμπτη 1 Ιουνίου 16.25

  May Your Choices Reflect Hope, Not Fear (Ε16 - K07)

 3. Παρασκευή 2 Ιουνίου 11.00

  May Your Choices Reflect Hope, Not Fear (Ε16 - K07)

Σύνοψη

Το ηρωικό ιατρικό προσωπικό του Σικάγο επιστρέφει για να σώσει ζωές στον 8ο κύκλο της συναρπαστικής ιατρικής δραματικής σειράς από τον βραβευμένο με Emmy Dick Wolf. Σε αυτόν τον κύκλο, ο δρ. Will Halstead (Nick Gehlfuss) διαχειρίζεται την έλλειψη ιατρικών προμηθειών, ο δρ. Daniel Charles (Oliver Platt) παραμένει στην πρώτη γραμμή της ψυχιατρικής μονάδας, η Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson) διασφαλίζει την ποιοτική φροντίδα εν όψει των οικονομικών ελέγχων, ο δρ. Ethan Choi (Brian Tee) κάνει ξανά εξετάσεις μετά τη σφαίρα που δέχτηκε από ασθενή του, ο δρ. Dean Archer (Steven Weber) αναλαμβάνει θέση μόνιμου διευθυντή της Εντατικής, η επικεφαλής νοσοκόμα Maggie Lockwood (Marlyne Barrett) βρίσκει ισορροπία ανάμεσα σε θέματα δουλειάς και οικογένειας, ο δρ. Crockett Marcel (Dominic Rains) προσαρμόζεται στον νέο του ρόλο στην ομάδα μεταμοσχεύσεων και η δρ. Hannah Asher (Jessy Schram) ασχολείται με τη νέα γυναικολογική μονάδα του νοσοκομείου.

Επεισόδια

 • 1

  How Do You Begin to Count the Losses

  +

  Μετά τη φωτιά στο διαμέρισμα του Will, οι Crockett, Ethan και Archer συνεργάζονται στην προσπάθεια διάσωσης των επιζώντων. H νέα ειδικευόμενη του Charles και του νοσοκομείου, η Nellie, βοηθά έναν παρανοϊκό ασθενή. Ο Dylan παίρνει μια απόφαση που θα του αλλάξει τη ζωή.

 • 2

  (Caught Between) the Wrecking Ball and the Butterfly

  +

  Οι διακοπές στις προμήθειες έχουν δραματική επίδραση στο νοσοκομείο, κάτι που κάνει τον Crockett και τον Kai, έναν καινούργιο ειδικευόμενο χειρουργό, να έρθουν σε σύγκρουση με άλλους γιατρούς. Η Maggie αποκαλύπτει κάτι στον Ben.

 • 3

  Winning the Battle but Still Losing the War

  +

  Οι διακοπές στις προμήθειες έχουν δραματική επίδραση στο νοσοκομείο, κάτι που κάνει τον Crockett και τον Kai, έναν καινούργιο ειδικευόμενο χειρουργό, να έρθουν σε σύγκρουση με άλλους γιατρούς. Η Maggie αποκαλύπτει κάτι στον Ben. Ethan και Archer βοηθούν έναν ασθενή με Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση.

 • 4

  The Apple Doesn’t Fall Far from the Teacher

  +

  Όταν ένα τρένο του μετρό εκτροχιάζεται, ο Crockett προσφέρεται να βοηθήσει τα θύματα. Η Vanessa και ο Will πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να ρισκάρουν τις δουλειές τους για να σώσουν έναν ασθενή. Η Hannah και ο Archer έρχονται σε σύγκρουση για μια έγκυο ασθενή.

 • 5

  Yep, This is the World We Live In

  +

  Οι ελλείψεις στις προμήθειες συνεχίζουν να επηρεάζουν το νοσοκομείο όταν επανεμφανίζεται ο έμπορος ναρκωτικών της Vanessa. Ένα από τα θύματα του πρόσφατου σιδηροδρομικού δυστυχήματος χρειάζεται μόσχευμα, κάτι που κάνει τον Crockett να αυτοσχεδιάσει.

 • 6

  Mamma Said There Would Be Days Like This

  +

  Ο Crockett προσαρμόζεται στη νέα του δόξα όταν βοηθά τον Will να φροντίσει έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου. Ethan, Charles και Goodwin βοηθούν μια νέα μαμά που ανησυχεί ότι θα βλάψει το μωρό της.

 • 7

  The Clothes Make the Man... or Do They?

  +

  Το νοσοκομείο ξεμένει από ποδιές και το προσωπικό αναγκάζεται να αυτοσχεδιάσει. Η ζωή του γιου του Archer βρίσκεται σε κίνδυνο. Crockett και Charles βοηθούν έναν ασθενή με ψύχωση που έκανε μεταμόσχευση νεφρού.

 • 8

  Everyone's Fighting a Battle You Know Nothing About

  +

  Will, Crockett και Justin Lieu (ένας νέος ειδικευόμενος) προσπαθούν να διευκολύνουν μια υπόθεση ανταλλαγής οργάνων. Hannah και Nellie βοηθούν ένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

 • 9

  This Could Be the Start of Something New

  +

  Ο Will στηρίζεται στον Crockett και στο νέο πρόγραμμα δωρεάς οργάνων του νοσοκομείου για να σώσει τον ασθενή του. Ο Charles βοηθά έναν ηλικιωμένο ασθενή σε σύγχυση, ο οποίος θρηνεί τον θάνατο του εφηβικού του έρωτα.

 • 10

  A Little Change Might Do You Some Good

  +

  Charles και Nellie βοηθούν μια ηλικιωμένη ασθενή και τον εγγονό της με αναπτυξιακή αναπηρία. Ο Will φροντίζει έναν κολυμβητή γυμνασίου με καρδιακή πάθηση.

  Αμέσως μετά
  Τρίτη 20 Ιουνίου 21.00
  1212
  Στο FX Life
  Αμέσως μετά
  Τρίτη 20 Ιουνίου 23.20
  1212
  Στο FX Life
 • 11

  It Is What It Is, Until It Isn't

  +

  Crockett και Charles φροντίζουν τον φίλο του Justin από το γυμναστήριο. Maggie και Willλ βοηθούν έναν ύποπτο ληστείας-ανθρωποκτονίας. Hannah και Archer χρησιμοποιούν το νέο πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης του Med που εντοπίζει την κατάχρηση οπιούχων.

  Αμέσως μετά
  Τρίτη 27 Ιουνίου 21.00
  1212
  Στο FX Life
  Αμέσως μετά
  Τρίτη 27 Ιουνίου 23.20
  1212
  Στο FX Life
 • 12

  We All Know What They Say About Assumption

  +

 • 13

  It's an Ill Wind That Blows Nobody Good

  +

 • 14

  On Days Like Today... Silver Linings Become Lifelines

  +

 • 15

  Those Times You Have to Cross the Line

  +