Chicago Fire

1212

Τρίτη 22.35

CHICAGO FIRE

Κύκλος 11
00:30

Επόμενες προβολές στην TV

 1. Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 12.50

  What Will Define You (Ε07 - K07)

 2. Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 18.00

  The Solution to Everything (Ε08 - K07)

 3. Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 22.35

  Always a Catch (Ε09 - K07)

Σύνοψη

Οι ηρωικοί πυροσβέστες και διασώστες του Σταθμού 51 είναι έτοιμοι να ρισκάρουν τη ζωή τους για να σώσουν τους πολίτες του Σικάγο στον 11ο κύκλο της δραματικής σειράς από τον βραβευμένο με Emmy Dick Wolf και συνδημιουργό τον Derek Haas. Η ατρόμητη οικογένεια του Σταθμού 51 περιλαμβάνει τους Kelly Severide (Taylor Kinney), Christopher Herrmann (David Eigenberg), Stella Kidd (Miranda Rae Mayo), Wallace Boden (Eamonn Walker), τις διασώστριες Sylvie Brett (Kara Killmer) και Violet Mikami (Hanako Greensmith), τους βετεράνους Randy «Mouch» McHolland (Christian Stolte) και Joe Cruz (Joe Minoso) και τους πυροσβέστες Blake Gallo (Alberto Rosende) και Darren Ritter (Daniel Kyri).

Επεισόδια

 • 1

  Hold On Tight

  +

  Ο μήνας του μέλιτος της Kidd και του Severide διακόπτεται από ένα επικίνδυνο άτομο από το παρελθόν τους. Ο παλιός συμμαθητής της Kidd στην ακαδημία έρχεται στον Σταθμό 51. Brett και Violet αναλογίζονται τις σχέσεις τους.

 • 2

  Every Scar Tells a Story

  +

  Ο Javi κάνει μερικές βάρδιες στον Σταθμό 51. Kidd και Carver συνεργάζονται για να βοηθήσουν το πρώην αφεντικό του Carver. Καθώς η σχέση του Hawkins και της Violet ανθίζει, ο Gallo στρέφει την προσοχή του αλλού.

 • 3

  Completely Shattered

  +

  Η Kidd αναθέτει στους Carver, Capp και Tony να τη βοηθήσουν να ετοιμάσει τον χώρο του αντιπυράρχου. Severide και Det. Pryma συνεργάζονται απρόθυμα σε μια αστυνομική έρευνα.

 • 4

  The Center of the Universe

  +

  Η Kidd παίρνει μια γεύση από τη χαοτική προσωπική ζωή του Carver. Mouch και Herrmann λαμβάνουν ένα απρόσμενο δώρο.

 • 5

  Haunted House

  +

  Ο Σταθμός 51 οργανώνει μια ανοιχτή γιορτή για το Χαλογουίν. Kidd και Severide βοηθούν ένα νεαρό κορίτσι όταν η οικογένειά της τη διώχνει από το σπίτι.

 • 6

  All-Out Mystery

  +

  Severide και Kidd ερευνούν μια έκρηξη σε κοσμηματοπωλείο. Cruz και Chloe κάνουν κινήσεις για να κάνουν τον Javi μόνιμο μέλος της οικογένειάς τους. Gallo, Ritter και Mouch προσπαθούν να έρθουν κοντά με τον Carver.

 • 7

  Angry Is Easier

  +

  Ο Herrmann αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία ενός άντρα που πεθαίνει. Η Kidd αναλογίζεται το πρόγραμμά της Γυναίκες στη Φωτιά όταν μια μαθήτριά της αποφοιτά από την Πυροσβεστική Ακαδημία.

 • 8

  A Beautiful Life

  +

  O ντετέκτιβ Pryma ζητά τη βοήθεια του Severide σε μια υπόθεση με εκρηκτικά. Gallo και Carver έρχονται σε σύγκρουση όταν ο Gallo αυτοσχεδιάζει σε μια κλήση. Η Violet ενθαρρύνει τον Brett να αρχίσει να βγαίνει πάλι ραντεβού.

 • 9

  Nemesis

  +

  Ο Severide δυσκολεύεται με το τίμημα της βοήθειας του ντετέκτιβ Pryma στην υπόθεση Μαρτούτσι. Ο Gallo στηρίζει τον Hermann ως εκπρόσωπο του Σταθμού 51 στο Εθνικό Χειμερινό Συνέδριο της Ένωσης Πυροσβεστών.

 • 10

  Something for the Pain

  +

  Η υπόθεση του Det. Pryma φτάνει σε εκρηκτικό τέλος με τις ζωές των Kidd και Carver να βρίσκονται σε κίνδυνο. Η Brett εγκαθιστά ένα κουτί στον σταθμό 51 για την περίπτωση που κάποιος θέλει να αφήσει ένα βρέφος με ασφάλεια. Η Violet είναι αποφασισμένη να ρίξει την Emma.

 • 11

  A Guy I Used to Know

  +

  Ο Σταθμός 51 προετοιμάζεται για την επιθεώρηση του εξαμήνου. Η Brett παλεύει να σώσει το παραϊατρικό της πρόγραμμα. Ο διοικητής Martin Pearce ζητά μια χάρη από τον Severide.

 • 12

  How Does It End?

  +

  Οι ομάδες έρχονται σε αντιπαράθεση μετά από ένα τεταμένο τηλεφώνημα για τη διάσωση κάποιου που προετοιμάζεται για το τέλος του κόσμου. Ο Herrmann δυσκολεύεται με τη διάγνωση της Cindy. Η Violet δίνει συμβουλές στον Brett και τον Gallo για το πώς να βγαίνουν ραντεβού.

 • 13

  The Man of The Moment

  +

  Ο Σταθμός 51 βοηθά τον Herrmann να οργανώσει έναν σχολικό έρανο. Ο προβληματικός αδελφός του Carver έρχεται στην πόλη. Ένας ευγνώμων πολίτης είναι αποφασισμένος να ευχαριστήσει τον Brett και τον Severide που του έσωσαν τη ζωή.

 • 14

  Run Like Hell

  +

  Ένας ενοχλητικός τύπος δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον για τη Violet. Ο Ritter πιάνει έναν τοπικό πολιτικό σε δύσκολη θέση. Mouch και Severide βοηθούν την Trudy σε μια έρευνα για εμπρησμό.

 • 15

  Damage Control

  +

  Οι Kidd, Seager και Carver ερευνούν μια πυρκαγιά στους στάβλους της πόλης. Η Kylie έρχεται σε σύγκρουση με μερικούς από τους πυροσβέστες για κάποιες αλλαγές λόγω περικοπών στον προϋπολογισμό.

 • 16

  Acting Up

  +

  Ο Cruz νιώθει το βάρος των αυξημένων ευθυνών του. Οι Kidd, Gallo και Carver βρίσκονται στη μέση του πολέμου ανάμεσα σε συμμορίες μετά από μια κλήση. Ο Herrmann τσακώνεται με την Trudy για την προσπάθεια να φτιάξει τη διάθεση της Cindy.

 • 17

  The First Symptom

  +

  Ο Mouch κατασκευάζει ένα κλασικό μοντέλο πυροσβεστικού οχήματος για τον αναπληρωτή περιφερειακό αρχηγό, αλλά αμέσως χρειάζεται βοήθεια από τους Gallo και Ritter.

 • 18

  Danger Is All Around

  +

  Ένα γνώριμο πρόσωπο επιστρέφει στον Σταθμό 51 για να υπηρετήσει μαζί με την Kidd σε μια ειδική ομάδα. Με τον Tony να απέχει μόνο λίγες μέρες από το να σπάσει το τέλειο ρεκόρ συνεχούς παρουσίας στον πυροσβεστικό σταθμό, οι Mouch και Capp προσπαθούν να τον προστατέψουν.

 • 19

  Take a Shot at the King

  +

  Οι Boden, Ritter, Herrmann και Kidd συνεργάζονται για να ρίξουν έναν ντόπιο πολιτικό, υπεύθυνο για μια χημική πυρκαγιά. Μετά το ατύχημα της θείας του, ο Gallo ανησυχεί για το μέλλον τους.

 • 20

  Never, Ever Make A Mistake

  +

  Ο Herrmann προσπαθεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος μετά την εμπειρία της Cindy με τον καρκίνο. Η Kidd δένεται με ένα άστεγο θύμα μετά από μια κλήση. Η Kylie δίνει εξετάσεις για την πυροσβεστική. Μια τρομερή κλήση επηρεάζει βαθιά την Brett.

 • 21

  Change of Plans

  +

  Ο Carver αντιμετωπίζει τις συνέπειες της σύλληψής του. Η Brett προσπαθεί να βρει τρόπο να διαχειριστεί συναισθηματικά την υπόθεση με το μωρό που έσωσε. Ο Capp εισχωρεί ύπουλα στην ομαδική συνομιλία του Σταθμού 51.

 • 22

  Red Waterfall

  +

  Η Brett περιμένει νέα που θα της αλλάξουν τη ζωή. Ο Herrmann συναντά ένα μέντιουμ που έχει αντιληφθεί μια σοβαρή προειδοποίηση σε μια συνεδρία. Η Kidd βρίσκει ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση της Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας.