Will Trent

1212

Τετάρτη 21.50

Will Trent Νέα Σειρά

Κύκλος 1
00:30

Επόμενες προβολές στην TV

 1. Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 12.50

  I'm A Pretty Observant Guy (Ε02 - K01)

 2. Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 21.50

  Don't Let It Happen Again (Ε04 - K01)

 3. Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 00.15

  Don't Let It Happen Again (Ε04 - K01)

Σύνοψη

Ο ειδικός πράκτορας Γουίλ Τρεντ του Γραφείου Ερευνών της Τζόρτζια (GBI) είχε εγκαταλειφθεί από τη γέννησή του και βίωσε μια σκληρή ενηλικίωση στο υπερφορτωμένο σύστημα ανάδοχων οικογενειών της Ατλάντα. Όμως τώρα, αποφασισµένος να αξιοποιήσει τη µοναδική του οπτική για να διασφαλίσει ότι κανείς δεν θα βρεθεί εγκαταλελειµµένος όπως εκείνος, o Γουίλ Τρεντ έχει το υψηλότερο ποσοστό διαλεύκανσης υποθέσεων στο Γραφείο Ερευνών της Τζόρτζια.

Επεισόδια

Κύκλος 1
 • 1

  Pilot

  +

  Όταν κατά τη διερεύνηση μιας δολοφονίας αποκαλύπτεται ότι η υπόθεση κρύβει πολλά περισσότερα από όσα φαίνονται εκ πρώτης όψεως, ο ειδικός πράκτορας Γουίλ Τρεντ βασίζεται στο ισχυρό του ένστικτο και τη μοναδική του εμπειρία για να αποκαλύψει την αλήθεια.

 • 2

  I'm A Pretty Observant Guy

  +

  Καθώς το Γραφείο Ερευνών της Τζόρτζια συνεχίζει την έρευνά του για ένα αγνοούμενο κορίτσι, ο Γουίλ εκνευρίζεται με την αναζήτηση υπόπτων. Στο μεταξύ, η Άντζι αναγκάζεται να αξιολογήσει τις υπάρχουσες σχέσεις της καθώς ασχολείται με μια νέα υπόθεση μαζί με τον Όρμγουντ.

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 12.50
  1212
  Στο FX
 • 3

  The Look Out

  +

  Η σύζυγος ενός ντόπιου διάσημου ποδοσφαιριστή πυροβολείται θανάσιμα όταν μια ληστεία πάει στραβά και ο Γουίλ είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει γρήγορα τη φαινομενικά απλή υπόθεση. Η Άντζι και ο Όρμγουντ ερευνούν τη δολοφονία ενός μεσίτη της περιοχής.

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 21.50
  1212
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 00.10
  1212
  Στο FX
 • 4

  Don't Let It Happen Again

  +

  Η έρευνα του Γουίλ και της Φέιθ για έναν φόνο σε μια μικρή πόλη έχει σοβαρές επιπτώσεις όταν αποκαλύπτεται η σύνδεση με μια ανεξιχνίαστη υπόθεση. Στο μεταξύ, ο θάνατος ενός φρουρού ασφαλείας προβληματίζει την Άντζι.

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 21.50
  1212
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 00.15
  1212
  Στο FX
 • 5

  My Stupid Detective Brain

  +

  Με δύο νεκρά θύματα και ελάχιστες απαντήσεις, ο Γουίλ και το Γραφείο Ερευνών της Τζόρτζια ερευνούν μια κλήση από την αστυνομία πάρκων μαζί με το αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα.

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 21.50
  1212
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 00.15
  1212
  Στο FX
 • 6

  Should I Go Get My Tin Foil Hat

  +

  Μια διπλή δολοφονία ωθεί τη μονάδα να ερευνήσει τις δραστηριότητες μιας εταιρείας λογισμικού κεκλεισμένων των θυρών. Στο μεταξύ, η Άντζι κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να διασφαλίσει ότι ένας μάρτυρας-κλειδί θα καταθέσει στην υπόθεσή της.

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 21.50
  1212
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 00.10
  1212
  Στο FX
 • 7

  Unable To Locate

  +

  Όταν το GBI ανακαλύπτει ότι μια νεοναζιστική οργάνωση σχεδιάζει μια επίθεση, δίνει προτεραιότητα στην υπόθεση για να προστατεύσει τους αθώους πολίτες.

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 21.50
  1212
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 00.15
  1212
  Στο FX
 • 8

  Two Hundred Dollars And A Bus Pass

  +

  Όταν έρχεται στα χέρια του Γουίλ μια υπόθεση που τον αγγίζει προσωπικά, ανακαλύπτει ότι τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από ό,τι φαίνονται με την πρώτη ματιά.

 • 9

  Manhunt

  +

  Όταν ένας καταδικασμένος εγκληματίας κατηγορείται για δολοφονία, παίρνει όμηρο έναν από τους πράκτορες του GBI, οδηγώντας τον Γουίλ και τον Όρμγουντ να ανακαλύψουν κάποια στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά τους. Στο μεταξύ, η Άντζι αγωνίζεται να μείνει νηφάλια όταν μαθαίνει ότι αποφυλακίστηκε ο άνθρωπος που την είχε κακοποιήσει.

 • 10

  Pterodactyls Can Fly

  +

  Όταν ένα νεαρό αγόρι χάνει την οικογένειά του στο μακελειό που έλαβε χώρα σε έναν οικισμό με τροχόσπιτα, ο Γουίλ αναλαμβάνει την προσωρινή κηδεμονία του. Στο μεταξύ, η Φέιθ δέχεται μια επίσκεψη από τη μητέρα της και η Άντζι επηρεάζεται από γεγονότα του παρελθόντος της.

 • 11

  Bill Black

  +

  Ο Γουίλ υποδύεται τον Μπιλ Μπλακ, έναν εγκληματία με βεβαρημένο παρελθόν, με σκοπό να εξαρθρώσει μια επιχείρηση ναρκωτικών και να εντοπίσει έναν αγνοούμενο πράκτορα της Δίωξης Ναρκωτικών. Στο μεταξύ, η Άντζι προσπαθεί να αφήσει πίσω της τη σχέση της με τον Γουίλ.