The Goldbergs

88

Τρίτη 17.55

THE GOLDBERGS

Κύκλος 9
00:30

Επόμενες προβολές στην TV

 1. Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 17.55

  DannyDonnieJoeyJonJordan (Ε10 - K02)

 2. Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 18.20

  The Darryl Dawkins Dance (Ε11 - K02)

 3. Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 01.40

  DannyDonnieJoeyJonJordan (Ε10 - K02)

Σύνοψη

Η εμβληματική οικογένεια της δεκαετίας του ’80 επιστρέφει με τον συναρπαστικό 9ο κύκλο επεισοδίων. Η συμμορία είναι όλη εδώ, με μερικές απρόσμενες γκεστ εμφανίσεις και είναι πιο αστεία και αυθεντική από ποτέ. Η αγαπημένη οικογένεια του Jenkintown συνεχίζει να εξερευνά μια κλασική δεκαετία, γεμάτη κέφι, αγάπη και γέλιο. Καθώς η ζωή φέρνει νέες προκλήσεις, οι Goldbergs συνεχίζουν να μας θυμίζουν ότι δεν υπάρχει πιο σημαντικός δεσμός από την οικογένεια και ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν ο ένας στηρίζει τον άλλον. Ο κύκλος ξεκινά με τους Goldbergs να συλλογίζονται την απώλεια του αγαπημένου τους παππού και αποφασίζουν να τιμήσουν τη μνήμη του με μια επίσκεψη στα παλιά αγαπημένα του μέρη.

Clips

Επεισόδια

 • 1

  The Goldbergs' Excellent Adventure

  +

  Η οικογένεια αποτίνει φόρο τιμής στον παππού, ταξιδεύοντας στο παρελθόν του μέσα από επισκέψεις στα μέρη που πήγαινε. Ο Adam κινηματογραφεί την εκδρομή, ονομάζοντάς την 'Η Υπέροχη Περιπέτεια των Bill και Ted'.

 • 2

  Horse Play

  +

  Ο Adam αναστατώνεται όταν ανακαλύπτει ότι βρίσκεται σε λίστα αναμονής στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης ενώ η κοπέλα του, η Brea, έχει γίνει ήδη δεκτή. Ο Adam φλερτάρει την υπεύθυνη των αιτήσεων του πανεπιστημίου, ελπίζοντας ότι θα αλλάξει γνώμη για την αναμονή του.

 • 3

  Riptide Waters

  +

  Ο Mr. Glascott μαζεύει υπογραφές στη γειτονιά για το κλείσιμο του τοπικού υδάτινου πάρκου, ενώ ο Barry σχεδιάζει να ανακόψει τις προσπάθειές του.

 • 4

  The William Penn Years

  +

  Ο Adam βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν προσλαμβάνεται να κινηματογραφήσει τον τελικό ποδοσφαίρου του σχολείου του και αποτυγχάνει να καταγράψει το νικητήριο γκολ της ομάδας.

 • 5

  An Itch Like No Other

  +

  Με την ενθάρρυνση της Beverly, ο Mr.Glascott μετακομίζει δίπλα στους Goldberg και σύντομα μετατρέπεται από φιλικός γείτονας σε απόλυτα αδιάκριτο.

 • 6

  The Hunt for the Great Albino Pumpkin

  +

  Ο Adam έχει ξενερώσει με το Χαλογουίν. Ο Barry αποφασίζει να επαναφέρει στη ζωή την πρώην περσόνα του, τον ράπερ 'Big Tasty'. Barry και Joanne γνωρίζουν την Elvira, την Αφέντρα του Σκοταδιού.

 • 7

  Rose-Kissy Thing

  +

  Η Beverly ενθαρρύνει τον διευθυντή Ball να καθιερώσει μια μη αθλητική βραδιά αποφοίτων. Η Erica δεν βρίσκει φίλες που να ενδιαφέρονται για τη θέση της αρχηγού των προγαμιαίων εορτασμών και καταλήγει να ρωτήσει την αδερφή του Geoff.

 • 8

  Tennis People

  +

  O Adam μαθαίνει ότι έχει γίνει δεκτός στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αλλά ο ενθουσιασμός του σύντομα μειώνεται όταν μαθαίνει ότι η Brea έχει γίνει δεκτή σε σχολή πολύ μακριά.

 • 9

  A Light Thanksgiving Nosh

  +

  Όταν η Beverly μαθαίνει ότι η Linda Schwartz θα οργανώσει τη Μέρα των Ευχαριστιών, ανησυχεί ότι ο ρόλος της ως οικοδέσποινα στην οικογένεια - και κυρίως ως μαμά της Erica - απειλείται.

 • 10

  You Only Die Once, or Twice, But Never Three Times

  +

  Η Beverly καταστρώνει ένα σχέδιο για να σώσει τον αποτυχημένο γάμο της Formica Mike, αλλά οι προσπάθειές της γρήγορα αποτυγχάνουν.

 • 11

  Hip-Shaking and Booty-Quaking

  +

  Η Erica και ο Geoff αποφασίζουν να οργανώσουν ένα πάρτι για να αποδείξουν ότι μπορούν ακόμα να διασκεδάζουν ως νεαρό ζευγάρι. Η Beverly πιέζει το διδακτικό προσωπικό του σχολείου να οργανώσει μια αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους τελειόφοιτους με θέμα το Fame.

 • 12

  The Kissing Bandits

  +

  Μετά την επιστροφή τους στο σπίτι από το κολέγιο, ο Adam και η Brea εξομολογούνται από ένα μυστικό που θα μπορούσε να επηρεάσει το μέλλον της σχέσης τους.

 • 13

  A Peck of Familial Love

  +

  Ο Geoff και η Joanne δίνουν ένα άβολο παράδειγμα στους Goldberg με τον εορτασμό της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου από την οικογένειά τους.

 • 14

  The Steve Weekend

  +

  Ο Barry έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τις πρώην κοπέλες του και τους φίλους τους κατά τη διάρκεια του κοινού μπάτσελορ πάρτι της Erica και του Geoff.

 • 15

  The Wedding

  +

  Την παραμονή του γάμου της, η Erica επαναστατεί ενάντια στα υπερβολικά σχέδια της Beverly για τη μεγάλη μέρα.

 • 16

  The Downtown Boys

  +

  Για να αποφύγει τις ανοιξιάτικες διακοπές με τη μαμά του, ο Adam συμφωνεί να το προσέχει στο διαμέρισμα της Erica στο κέντρο της πόλης.

 • 17

  The Strangest Affair of All Time

  +

  Όταν ο Murray φεύγει εκτός πόλης, η Jane Bales προσπαθεί να πάρει τα ηνία στο Ottoman Empire, αναγκάζοντας την Beverly να ανταποδώσει. Ο Adam ενθουσιάζεται όταν μαθαίνει ότι ο Dave Kim σχεδιάζει επίσης να πάει στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

 • 18

  School-Ercise

  +

  Καθώς η Beverly αναλαμβάνει να διδάξει μαθήματα γυμναστικής στο William Penn, ο Barry και ο Geoff ανταγωνίζονται για μια σημαντική καλοκαιρινή πρακτική άσκηση.

 • 19

  Grand Theft Scooter

  +

  Ένα ταξίδι στη Φλόριντα για να τακτοποιήσει τα υπάρχοντα του Παππού οδηγεί την Beverly στην ανακάλυψη ενός μεγάλου μυστικού. Η ηρωική πράξη της Erica στο εμπορικό κέντρο επισκιάζει τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων του Barry στην ιατρική σχολή.

 • 20

  Sunday Chow-Fun Day

  +

  Με την αποφοίτηση του Adam να πλησιάζει, η Beverly σκέφτεται αν θα παραμείνει υπεύθυνη πρωινού στο σχολείο.

 • 21

  One Exquisite Evening With Madonna

  +

  Όταν ένα πρόβλημα μούχλας στο σπίτι αναγκάζει την Erica και τον Geoff να μείνουν στο σπίτι των Goldberg, η Beverly διαισθάνεται ένταση στον γάμο τους και αρπάζει την ευκαιρία για να δώσει μερικές συμβουλές γάμου.

 • 22

  Adam Graduates!

  +

  Η ημέρα της αποφοίτησης πλησιάζει και όλοι, ειδικά ο Adam, είναι έτοιμοι - εκτός από την Beverly που δεν αντιμετωπίζει καλά την ιδέα του άδειου σπιτιού.