The Goldbergs

88

Παρασκευή 28 Ιουνίου 21.50

The Goldbergs Νέος Κύκλος

Κύκλος 10
00:30

Επόμενες προβολές στην TV

 1. Παρασκευή 21 Ιουνίου 03.30

  Blade Runner: The Musical (Ε11 - K10)

 2. Παρασκευή 21 Ιουνίου 03.55

  Amadoofus (Ε12 - K10)

 3. Παρασκευή 21 Ιουνίου 06.00

  Grand Theft Scooter (Ε19 - K09)

Σύνοψη

Οι Goldbergs επιστρέφουν για μια μνημειώδη 10η σεζόν, γιορτάζοντας όλα όσα αγαπάμε στο αγαπημένο μας νοικοκυριό της δεκαετίας του '80 και καλωσορίζοντας ταυτόχρονα μια νέα εποχή ζωής. Με όλους να ζουν ξανά κάτω από την ίδια στέγη, το πανδαιμόνιο των Goldbergs είναι πιο έντονο από ποτέ!

Clips

Επεισόδια

 • 1

  If You Build It

  +

  Με όλους να ζουν πάλι στο σπίτι, γίνεται χαμός από Goldberg. Η έγκυος Έρικα ζητά τη βοήθεια της Μπέβερλι για να καθαρίσει τον χώρο για το μωρό.

 • 2

  That's a Schwartz Man

  +

  Και με τις δύο πλευρές της οικογένειας να ανυπομονούν για απαντήσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη του Τζεφ και της Έρικα, εκείνοι αποφασίζουν να κρατήσουν το φύλο του μωρού τους κρυφό.

 • 3

  Jenkintown After Dark

  +

  Ο Άνταμ τηλεφωνεί στην Μπρία, παρά το γεγονός ότι υπόσχεται να κρατήσει αποστάσεις, ώστε να μπορέσουν να προσαρμοστούν στο κολέγιο, προκαλώντας πανικό στην Μπέβερλι.

 • 4

  Man of the House

  +

  Με όλους να είναι απασχολημένοι με τον επικείμενο ερχομό του μωρού, η αποφοίτηση της Έρικα αντιμετωπίζεται με ισχνό ενθουσιασμό από την Μπέβερλι και τον Τζεφ.

 • 5

  Uncle-ing

  +

  Με τη μέρα του τοκετού να πλησιάζει, η Έρικα έχει βαρεθεί την εγκυμοσύνη και τώρα ανυπομονεί για την περίοδο μετά τη γέννα. Άνταμ και Μπάρι ζητούν συμβουλές για τον ρόλο του θείου από απρόσμενες πηγές.

 • 6

  DKNY

  +

  Ο φόβος του Τζεφ για τον παντελή έλεγχο της φροντίδας του μωρού από την Μπέβερλι μετατρέπεται σε κωμικό θρίλερ γεμάτο τρομακτικές ανατροπές.

 • 7

  Rhinestones and Roses

  +

  Η τρέλα με την κάντρι μουσική χτυπά την πόλη και όλοι χορεύουν. Ο Άνταμ βρίσκει καινούργια δουλειά, αλλά η έλλειψη κοινού χρόνου με τον παππού έχει κωμικά καταστροφικά αποτελέσματα.

 • 8

  Another Turkey in the Trot

  +

  Τζεφ και Έρικα αγχώνονται για το μωρό που έρχεται. Ένας απρόσμενος συγγενής των Goldberg καταφτάνει για την Ημέρα των Ευχαριστιών, κάνοντας τους πάντες ιδιαίτερα καχύποπτους.

 • 9

  Million Dollar Reward

  +

  Ο Άνταμ ακυρώνει το εβδομαδιαίο δείπνο του για να περάσει χρόνο με τους συναδέλφους του.

 • 10

  Worst Grinch Ever

  +

  Όταν η 'Ερικα αγοράζει ένα χριστουγεννιάτικο μωρουδιακό παιχνίδι, η Μπέβερλι φέρεται σαν τον Γκριντς προσπαθώντας να κλέψει τα Χριστούγεννα.

 • 11

  Blade Runner: The Musical

  +

  Η δημιουργικότητα του Άνταμ αναζωογονείται από μια νέα δουλειά στις τέχνες, αλλά ο υπερβολικός ζήλος του στη διοίκηση αναγκάζει την Μπέβερλι να κάνει κάτι αδιανόητο.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 21 Ιουνίου 03.30
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 21 Ιουνίου 12.40
  88
  Στο FX
 • 12

  Amadoofus

  +

  Με εξαίρεση τα ανάμεικτα συναισθήματα από την οικογένεια, ένας ξεχωριστός άνθρωπος εκφράζει τον ενθουσιασμό του για την Μπέβερλι.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 21 Ιουνίου 03.55
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 21 Ιουνίου 13.05
  88
  Στο FX
 • 13

  Mom Need Other Moms

  +

  Ο κόσμος της Έρικα διευρύνεται όταν γίνεται φίλη με μια άλλη νεαρή μαμά. Μπάρι και Άνταμ συνεργάζονται για μια κερδοφόρα παράσταση, εμπνευσμένη από έναν παλαβό εκπαιδευτικό αρτίστα της δεκαετίας του '80.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 28 Ιουνίου 21.50
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Σάββατο 29 Ιουνίου 00.10
  88
  Στο FX
 • 14

  Two-timing Goldbergs

  +

  Μετά από ένα μήνα που βλέπονται με κάποιες προκαταλήψεις, ο Άνταμ και η Κάρμεν συζητούν την κατάσταση της σχέσης τους. Ένας παλιός φίλος της Έρικας επισκέπτεται την πόλη.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 5 Ιουλίου 21.50
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Σάββατο 6 Ιουλίου 00.10
  88
  Στο FX
 • 15

  The Crush

  +

  Ο Μπάρι παίρνει μια παρορμητική απόφαση και βρίσκεται μπλεγμένος σ' ένα ψέμα. Το κόλλημα της Μπέβερλι με έναν πιθανό 'κατάλληλο' προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 12 Ιουλίου 21.50
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Σάββατο 13 Ιουλίου 00.20
  88
  Στο FX
 • 16

  The Better Annie

  +

  Ο Άνταμ, ενθουσιασμένος που θα γνωρίσει την Κάρμεν στην οικογένειά του, σοκάρεται από ένα παρελθοντικό περιστατικό ανάμεσα σ' εκείνη και ένα από τα αδέρφια του. Ο Τζεφ βοηθά τον παππού να βελτιώσει τις συνθήκες συγκατοίκησης.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 19 Ιουλίου 21.50
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Σάββατο 20 Ιουλίου 00.10
  88
  Στο FX
 • 17

  A Flyers Path to Victory

  +

  Όταν οι Φλάιερς περνάνε στον τελικό του Stanley Cup, ο Μπάρι εφαρμόζει πρωτόκολλα δεισιδαιμονιών που πρέπει να ακολουθήσει όλη η οικογένεια. Μετά από αίτημα του Τζεφ, οι Λου και Λίντα περνούν ποιοτικό χρόνο με τη Μίριελ.

 • 18

  Love Shack

  +

  Στο παλιό διαμέρισμα του παππού, ο Άνταμ ανακαλύπτει ένα αντικείμενο από το παρελθόν και συνειδητοποιεί ότι έχουν πιο πολλά κοινά απ' όσα νόμιζε. Η Έρικα και ο Τζεφ ψάχνουν μέρος για να απολαύσουν μια στιγμή οι δυο τους.

 • 19

  Flowers for Barry

  +

  Η Μπέβερλι ανακαλύπτει ότι ο περίπλοκος κόσμος των ενήλικων σχέσεων είναι γεμάτος ναρκοπέδια όταν σκέφτεται να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού. Ο Μπάρι ανακαλύπτει ένα νέο πάθος.

 • 20

  Uptown Boy

  +

  Με την Έρικα αβέβαιη για το μέλλον της, εμπνέεται από την εποχή της αύξησης των γεννήσεων στην Αμερική και οργανώνει ένα σχέδιο για να τα έχει όλα.