NCIS: Los Angeles

1616

Δευτέρα 17.05

NCIS LA

Κύκλος 14
00:30

Επόμενες προβολές στην TV

 1. Σάββατο 20 Ιουλίου 03.20

  Sensu Lato (Ε18 - K14)

 2. Σάββατο 20 Ιουλίου 09.35

  Shame (Ε14 - K14)

 3. Σάββατο 20 Ιουλίου 10.15

  The Other Shoe (Ε15 - K14)

Σύνοψη

Το «NCIS: Los Angeles» είναι μια δραματική σειρά για τον ριψοκίνδυνο κόσμο μιας μονάδας του NCIS, που έχει αναλάβει να πιάνει επικίνδυνους εγκληματίες, οι οποίοι αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια της χώρας. Χρησιμοποιώντας ψεύτικες ταυτότητες και την πιο σύγχρονη τεχνολογία, οι άρτια εκπαιδευμένοι πράκτορες, πραγματοποιούν μυστικές αποστολές, θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο, για να καταφέρουν να συλλάβουν τους στόχους τους. Εξοπλισμένοι με την τελευταία τεχνολογία και συχνά αναλαμβάνοντας απειλητικές για τη ζωή τους αποστολές, βασίζονται ο ένας στον άλλον, για να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για την προστασία της εθνικής ασφάλειας. Στο πρώτο επεισόδιο του 14ου κύκλου, με τίτλο «Game of Drones», η ομάδα NCIS αναζητά έναν ύποπτο και το κίνητρό που είχε μετά τον βομβαρδισμό σε μεγάλες εγκαταστάσεις όπου φτιάχνονται στρατιωτικά drone μάχης.

Επεισόδια

 • 1

  Game of Drones

  +

  Η ομάδα NCIS αναζητά έναν ύποπτο και το κίνητρό του μετά από τη βόμβα σε μεγάλες εγκαταστάσεις όπου φτιάχνονται στρατιωτικά drone μάχης.

 • 2

  Of Value

  +

  Όταν ένα δίδυμο αρχιτεκτόνων που ειδικεύεται στον σχεδιασμό ασφαλών κτιρίων απάγεται, η ομάδα NCIS οργανώνει μια έρευνα για να τους φέρει πίσω.

 • 3

  The Body Stitchers

  +

  Η ομάδα NCIS συνεργάζεται με το FBI όταν μια ομάδα φρικτών δολοφόνων με την ονομασία 'The Body Stitchers' επιστρέφει, αφού είχε διαφύγει της σύλληψης από το NCIS πριν χρόνια.

 • 4

  Dead Stick

  +

  Όταν πέφτει το αεροπλάνο του Aiden Hanna και ο ίδιος κατηγορείται ως υπεύθυνος, η ομάδα NCIS πρέπει να ερευνήσει για να καθαρίσει το όνομά του.

 • 5

  Flesh & Blood

  +

  Η ομάδα NCIS καλείται να ερευνήσει όταν μάρτυρες βλέπουν μια γυναίκα να φεύγει από τον τόπο δολοφονίας του άντρα της. Επίσης, η Roberta Deek έρχεται στην πόλη να συναντήσει τη Rosa και ο Sam αναζητά καινούργια βοηθό για τον πατέρα του.

 • 6

  Glory of the Sea

  +

  Η ομάδα NCIS καλείται να ερευνήσει τη υπόθεση απαγωγής του υποναυάρχου Ted Gordon από το σπίτι του. Επίσης, η Kensi προσπαθεί να είναι διασκεδαστικός γονιός ενώ ο Deeks ψάχνει για σπίτι με τη μαμά του.

 • 7

  Survival of the Fittest

  +

  Όταν ένας πεζοναύτης αρρωσταίνει στη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής αποστολής εξαιτίας επίθεσης από γενετικό όπλο, η ομάδα NCIS πρέπει να εντοπίσει το άτομο που ευθύνεται για την εξαπόλυσή του.

 • 8

  Let It Burn

  +

  Η ομάδα NCIS ερευνά μια επίθεση εμπρησμού στην Global West Ventures Corp, έναν εργολάβο ναυτικού αμυντικού εξοπλισμού. Επίσης, ο Rountdree έρχεται σε επαφή με μια πρώην και ο Kilbride δίνει στον Callen αρχεία για τον Pembrook.

 • 9

  Blood Bank

  +

  Όταν το NCIS ερευνά μια ανταλλαγή πυροβολισμών σε ένα σκάφος, κατά την οποία κάποιος κλέβει ένα σπάνιο αντικείμενο τέχνης, σοκάρονται όταν μαθαίνουν σε ποιον ανήκει το σκάφος.

 • 10

  A Long Time Coming

  +

  Οι πράκτορες Rountree και Fatima πέφτουν σε ενέδρα ενώ ψάχνουν για τον Kilbride, ο οποίος εξαφανίστηκε εν ώρα υπηρεσίας, και μαθαίνουν ότι όλα τα μέλη της ομάδας είναι επικηρυγμένα.

 • 11

  Best Seller

  +

  Όταν ο φίλος του Sam, Tom Olsen, καταδιώκεται από εχθρούς του παρελθόντος του, η ομάδα NCIS πρέπει να ανακαλύψει ποιος τον κυνηγάει.

 • 12

  In the Name of Honor

  +

  Η ομάδα του NCIS πρέπει να βρει γρήγορα τους Kensi και Fatima μετά την απαγωγή και τη νάρκωσή τους, ενώ ψάχνουν για έναν αγνοούμενο υπολοχαγό του Ναυτικού που μαθαίνουν ότι έχει δεσμούς με μια επικίνδυνη ισλαμική παραστρατιωτική οργάνωση.

 • 13

  A Farewell to Arms

  +

  Όταν μια μυστηριώδης γυναίκα επιτίθεται στον ιδρυτή μιας εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης, η ομάδα NCIS πρέπει να εντοπίσει τη γυναίκα πριν ξεσπάσει η επόμενη μεγάλη παγκόσμια σύγκρουση.

 • 14

  Shame

  +

  Όταν ένας υπαξιωματικός βρίσκεται νεκρός έχοντας μάλλον αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας, η ομάδα NCIS πρέπει να διερευνήσει το μυστήριο γύρω από τον θάνατό του.

  Αμέσως μετά
  Σάββατο 20 Ιουλίου 09.35
  1212
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Κυριακή 21 Ιουλίου 01.55
  1212
  Στο FX
 • 15

  The Other Shoe

  +

  Ο Sam Hanna πρέπει να πάει σε μυστική αποστολή για να πιάσει τον αρχηγό μιας συμμορίας που πουλάει ναρκωτικά στους δρόμους.

  Αμέσως μετά
  Σάββατο 20 Ιουλίου 10.15
  1212
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Κυριακή 21 Ιουλίου 02.35
  1212
  Στο FX
 • 16

  Sleeping Dogs

  +

  Όταν η ομάδα του NCIS λαμβάνει ένα αινιγματικό, επείγον μήνυμα, Fatima και Rountree πρέπει να συνεργαστούν για να λύσουν την υπόθεση.

  Αμέσως μετά
  Κυριακή 21 Ιουλίου 03.20
  1212
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Κυριακή 21 Ιουλίου 07.20
  1212
  Στο FX
 • 17

  Maybe Today

  +

  Η ομάδα του NCIS αναλαμβάνει να βοηθήσει το τμήμα άλυτων ανθρωποκτονιών του NCIS με μια υπόθεση από το 2003 και έναν αγνοούμενο υπαξιωματικό του Ναυτικού.

  Αμέσως μετά
  Κυριακή 21 Ιουλίου 08.00
  1212
  Στο FX
 • 18

  Sensu Lato

  +

  Η ομάδα του NCIS καλείται να ερευνήσει όταν μαχαιρώνεται ένας έφεδρος του Πολεμικού Ναυτικού και λεηλατείται το γεμάτο φυτοφάρμακα και έντομα εργαστήριό του.

  Αμέσως μετά
  Σάββατο 20 Ιουλίου 03.20
  1212
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Κυριακή 21 Ιουλίου 08.45
  1212
  Στο FX
 • 19

  The Reckoning

  +

  Η ομάδα του NCIS καλείται να ερευνήσει όταν μαχαιρώνεται ένας έφεδρος του Πολεμικού Ναυτικού και λεηλατείται το γεμάτο φυτοφάρμακα και έντομα εργαστήριό του.

  Αμέσως μετά
  Δευτέρα 22 Ιουλίου 17.05
  1212
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Τρίτη 23 Ιουλίου 03.30
  1212
  Στο FX
 • 20

  New Beginnings

  +

  Όταν ένας πράκτορας της ATF εξαφανίζεται, η υπηρεσία ζητά βοήθεια από την ομάδα NCIS για να ερευνήσει κλεμμένα στρατιωτικά όπλα και να εντοπίσει τον πράκτορα.

  Αμέσως μετά
  Τρίτη 23 Ιουλίου 17.05
  1212
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 24 Ιουλίου 03.10
  1212
  Στο FX
 • 21

  New Beginnings, Part Two

  +

  Η ομάδα NCIS συνεχίζει την υπόθεση του ATF και των κλεμμένων στρατιωτικών όπλων. Επίσης, ο Callen και η Anna αποφασίζουν να παντρευτούν χωρίς καμία προετοιμασία.

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 24 Ιουλίου 17.05
  1212
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 25 Ιουλίου 03.25
  1212
  Στο FX