How I Met Your Mother

Παρασκευή 14.55

88
How I Met Your Mother © FOX and its related entities. All rights
How I Met Your Mother

Επόμενες προβολές στην TV

 1. Παρασκευή 19 Απριλίου 09.45

  The Burning Beekeeper (Ε15 - K07)

 2. Παρασκευή 19 Απριλίου 10.05

  The Drunk Train (Ε16 - K07)

 3. Παρασκευή 19 Απριλίου 14.55

  No Pressure (Ε17 - K07)

Σύνοψη

Ο ένατος και τελευταίος κύκλος «How I Met Your Mother» διαδραματίζεται το Σαββατοκύριακο του γάμου των Robin και Barney, ο οποίος θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές στις ζωές της παρέας. Ο Ted ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Σικάγο, οι Marhall και Lily στη Ρώμη και οι Robin με τον Barney παντρεύονται. Α! Επιτέλους γνωρίζουμε ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ!

Επεισόδια

 • 1

  The Locket

  +

  Στο δρόμο για το Long Island για το Σαββατοκύριακο του γάμου τους, η Robin και ο Barney κάνουν μία απροσδόκητη οικογενειακή ανακάλυψη. Στο μεταξύ, ο Marshall βλέπει κάτι στο διαδίκτυο που αλλάζει την πορεία όλου του ταξιδιού του προς τα ανατολικά.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 10 Μαίου 20.15
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Κυριακή 12 Μαίου 16.25
  88
  Στο FX
 • 2

  Coming Back

  +

  Όταν ο James αποκαλύπτει ότι παίρνει διαζύγιο, η Robin ανησυχεί για την αντίδραση του Barney σε αυτή την είδηση. Στο μεταξύ, ο Marshall προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να φτάσει στη Νέα Υόρκη εγκαίρως για τον γάμο.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 10 Μαίου 20.35
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Κυριακή 12 Μαίου 16.45
  88
  Στο FX
 • 3

  Last Time in New York

  +

  Όταν η Lily ανακαλύπτει τη λίστα του Ted με τα πράγματα που θέλει να κάνει στη Νέα Υόρκη πριν μετακομίσει στο Σικάγο, απογοητεύεται που μόνο εκείνη γνωρίζει τα σχέδιά του.

  Αμέσως μετά
  Δευτέρα 13 Μαίου 20.15
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Τρίτη 14 Μαίου 05.15
  88
  Στο FX
 • 4

  The Broken Code

  +

  Ο Barney προσπαθεί να ελέγξει τον θυμό του απέναντι στον Ted όταν μαθαίνει ότι τρέφει ακόμα αισθήματα για τη Robin και τότε ο Marshall επεμβαίνει μέσω Skype σε ρόλο δικαστή για να διευθετήσει τη διαμάχη τους.

  Αμέσως μετά
  Δευτέρα 13 Μαίου 20.35
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Τρίτη 14 Μαίου 15.05
  88
  Στο FX
 • 5

  The Poker Game

  +

  Όταν ο Barney αναγκάζεται να διαλέξει στρατόπεδο μετά από έναν καβγά μεταξύ της Robin και της μητέρας του, η Lily του μαθαίνει πώς να μην καταστρέφει τη σχέση του.

  Αμέσως μετά
  Τρίτη 14 Μαίου 20.15
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 15 Μαίου 14.45
  88
  Στο FX
 • 6

  Knight Vision

  +

  Όταν ο Ted καταλήγει με τρεις πιθανές συνοδούς για το Σαββατοκύριακο του γάμου, προχωρά σε λάθος επιλογή. Στο μεταξύ, ο Barney και η Robin έρχονται σε αντιπαράθεση με τον ιερέα τους.

  Αμέσως μετά
  Τρίτη 14 Μαίου 20.35
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 15 Μαίου 15.05
  88
  Στο FX
 • 7

  No Questions Asked

  +

  Όταν η Daphne στέλνει ένα μπερδεμένο SMS στην Lily, ο Marshall ζητάει τη βοήθεια της παρέας για να σβήσει το μήνυμα αλλά και να ενισχύσει τον κανόνα "Μην Κάνετε Ερωτήσεις".

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 15 Μαίου 20.15
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 16 Μαίου 14.45
  88
  Στο FX
 • 8

  The Lighthouse

  +

  Όταν η σύγκρουση μεταξύ Robin και Loretta κλιμακώνεται, ο Barney παγιδεύεται στη μέση. Στο μεταξύ, ο Marshall και η Daphne αντιμετωπίζουν ένα λαθρεπιβάτη στο ταξίδι τους με το αυτοκίνητο και οι Ted και Cassidy προσπαθούν να διασκεδάσουν με την εκδρομή τους στον φάρο.

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 15 Μαίου 20.35
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 16 Μαίου 15.05
  88
  Στο FX
 • 9

  Platonish

  +

  Σε μία αναδρομή στο παρελθόν, η παρέα αναρωτιέται για το μέλλον του ερωτικού τριγώνου μεταξύ Ted, Robin και Barney. Στο μεταξύ, ο Barney δέχεται μία σειρά από προκλήσεις που του θέτουν η Lily και η Robin.

  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 16 Μαίου 20.15
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 17 Μαίου 05.10
  88
  Στο FX
 • 10

  Mom and Dad

  +

  Βλέποντας την μητέρα και τον πατέρα του μαζί για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ο Barney πείθεται ότι μπορεί να τους βοηθήσει να τα ξαναβρούνε. Χωρίς όμως να το γνωρίζει, ο James έχει στο μυαλό του κάποιον άλλο σύντροφο για την μητέρα τους.

  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 16 Μαίου 20.35
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 17 Μαίου 15.10
  88
  Στο FX
 • 11

  Bedtime Stories

  +

  Ο Marshall και ο μικρός Marvin προσπαθούν ακόμα να φτάσουν,με λεωφορείο,στο γάμο και τελικά παγιδεύονται στην κίνηση. Θέλοντας να κάνει τον Marvin να κοιμηθεί, ο Marhsall προσπαθεί να τον νανουρίσει αυτοσχεδιάζοντας καθώς έχει ξεχάσει να πάρει το βιβλίο με τα τραγουδάκια του.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 17 Μαίου 20.15
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Σάββατο 18 Μαίου 05.20
  88
  Στο FX
 • 12

  The Rehearsal Dinner

  +

  Μετά το καλύτερο Bachelor πάρτι - έκπληξη όλων των εποχών, ο Barney είναι πεπεισμένος ότι η Robin σχεδιάζει για μία ακόμα φορά κάτι φοβερό για το δείπνο την προηγούμενη του γάμου.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 17 Μαίου 20.40
  88
  Στο FX
  Αμέσως μετά
  Κυριακή 19 Μαίου 16.45
  88
  Στο FX
 • 13

  Bass Player Wanted

  +

  Η παρέα συναντάει έναν τύπο στον γάμο ο οποίος επίτηδες δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα και ο Marshall καταφθάνει επιτέλους στο ξενοδοχείο Farhampton.

 • 14

  Slapsgiving 3: Slappointment in Slapmarra

  +

  Σε μία προσπάθεια να καταφέρει ένα συντριπτικό τελειωτικό χτύπημα εναντίον του Barney, o Marshall εξηγεί πώς κατάφερε να τελειοποιήσει το Χτύπημα Σαν Έκρηξη Εκατομμυρίων Ήλιων.

 • 15

  Unpause

  +

  Ο μεγάλος καβγάς μεταξύ Marshall και Lily για το δικαστικό αξίωμα που δέχτηκε ο Marshall κορυφώνεται, αλλά και οι δύο αποφασίζουν να διακόψουν για λίγο ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν την επανένωσή τους.

 • 16

  How Your Mother Met Me

  +

  Σε μία σειρά από αναδρομές στο παρελθόν, παρακολουθούμε πώς η "Μητέρα" γνωρίζει τον Ted. Υπάρχουν αρκετά ασύνδετα σημεία, όταν ο Ted συναντά αντί για εκείνη τη Cindy, τη συγκάτοικο της Μητέρας και μία σύντομη εμφάνιση όταν μπαίνει κατά λάθος στην αίθουσα όπου κάνει μάθημα Οικονομικών.

 • 17

  Sunrise

  +

  Είναι η παραμονή του γάμου και ενώ ο Barney λείπει από το προσκήνιο, ο Ted και η Robin πηγαίνουν για μία βόλτα στην παραλία όπου εκείνος της εξομολογείται κάτι.

 • 18

  Rally

  +

  Το πρωί της ημέρας του γάμου, ο Barney υποφέρει από τα επακόλουθα μετά το μεθύσι και η ομάδα προσπαθεί να βρει να εντοπίσει τα δυσεύρετα συστατικά και να παρασκευάσει το Ελιξήριο Stinson για την Θεραπεία του Hangover.

 • 19

  Vesuvius

  +

  Την ημέρα του γάμου, ο Ted προσπαθεί να βοηθήσει τον Barney να βάλει το κοστούμι του για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής του. Στο μεταξύ, η Lily απογοητεύεται επειδή η Robin δεν φαίνεται να εκτιμά τη σπουδαιότητα της ημέρας.

 • 20

  Daisy

  +

  Ο Marshall σοκάρεται όταν μαθαίνει ποιον συνάντησε η Lily το βράδυ του μεγάλου τους τσακωμού όταν όρμησε έξω από το ξενοδοχείο. Η Robin ανησυχεί όταν ο Barney επιδεικνύει την ίδια συμπεριφορά με τον πατέρα της την ημέρα που παντρεύτηκε τη μητέρα της.

 • 21

  Gary Blauman

  +

  Καθώς ο Ted και Η Μητέρα βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού, εκείνος θυμάται την ιστορία του Gary Blauman. Ο Gary εμφανίστηκε στον γάμο της Robin και του Barney και δημιούργησε χάος στο σχεδιάγραμμα με τα καθίσματα των καλεσμένων.

 • 22

  The End of the Aisle

  +

  Μόλις 30 λεπτά πριν ξεκινήσει ο γάμος, ο γαμπρός και η νύφη παθαίνουν την απόλυτη κρίση πανικού. Η Robin είναι πλέον πεπεισμένη ότι είναι κακό σημάδι το ότι δεν βρήκε ποτέ το μενταγιόν της.

 • 23

  Last Forever Part One

  +

  Με τον γάμο να ανήκει πια στο παρελθόν, ο Ted αποχαιρετά τους φίλους του και ετοιμάζεται να φύγει για το Chicago. Αλλά, είναι ξεκάθαρο ότι η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι' αυτόν.

 • 24

  Last Forever Part Two

  +

  Με τον γάμο να ανήκει πια στο παρελθόν, ο Ted αποχαιρετά τους φίλους του και ετοιμάζεται να φύγει για το Chicago. Αλλά, είναι ξεκάθαρο ότι η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι' αυτόν.